Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق گفت: کشتی نجات سیدالشهدا سریع‌ترین مسیر برای رشد و تکامل انسان است.

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم عزاداری ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) با حضور مسئولان شهری و استانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم مسئولان بخشداری خاوران، اعضای شورای اسلامی شهر قیامدشت، امام‌جمعه قیامدشت، شهردار منطقه، فرماندهان بسیج و سپاه منطقه، اعضای شورای روستایی چهلقز و دهیار این روستا، مسئولان نیروی انتظامی، دادستانی قیامدشت، نمایندگان ولی‌فقیه در سپاه منطقه، مسئولان بسیج دانشجویی، اساتید استانی، دیگر مسئولان منطقه و جمعی از کارکنان واحد تهران شرق حضور داشتند.

پس از برگزاری مراسم زیارت پرفیض عاشورا و سینه‌زنی، عباس گوهری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق عرض خیرمقدم و خوش‌آمد به همه مدعوین و میهمانان داشت و حجت‌الاسلام حمیدرضا جعفری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شرق مطالبی در اهمیت روضه‌های حسینی در زندگی انسان ایراد کرد.

حجت‌الاسلام‌ حمیدرضا جعفری در خصوص اهمیت روضه و بکاء بر اباعبدالله اظهار کرد: کل الخیر فی باب الحسین، همه خیرها در دستگاه اباعبدالله وجود دارد؛ همه اهل‌بیت (علیهم السلام) کشتی نجات هستند ولی بر اساس روایات سفینه الحسین اسرع بوده و کشتی نجات سیدالشهدا سریع‌ترین مسیر برای رشد و تکامل انسان است.

وی افزود: طبق روایت مرحوم مجلسی اولین اثر بکا و گریه بر اباعبدالله توجه و درود خاص خداوند است و به روایت رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله و سلم)، مرحوم مجلسی در جلد ۴۴ کتاب شریف بحارالانوار آورده اشاره کرده ایت که ایشان فرمودند: أَلَا وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى الْبَاكِينَ عَلَى الْحُسَيْنِ رَحْمَةً وَ شَفَقَةً وَ اللَّاعِنِينَ لِأَعْدَائِهِمْ وَ الْمُمْتَلِئِينَ عَلَيْهِمْ غَيْظاً وَ حَنَقا. (بحارالانوار/ ج 44/ ص 306) آگاه باشيد؛ خدا بر گریه‌کنندگان امام حسين (عليه السلام) و اشخاصى كه دشمنان او را لعنت كنند و افرادى كه قلبشان از غيظ و غضب بر آنان پر باشد صلوات و رحمت می‌فرستد.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق بیان کرد: اولین پاداشی که خداوند به گریه‌کنندگان بر حسین بن علی (علیه‌السلام) می‌دهد درود خاص از روی رحمت و شفقت است.

جعفری، اشک ریختن بر سیدالشهدا در هر صبح و شب را عاملی برای همسو شدن با امام زمانمان دانست که فرمودند صَباحا و مَساءً یعنی صبح و شب بر جد شهیدم ناله می‌زنم و جذب عنایات اباعبدالله است.

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در خصوص زندگی حسینی با اشاره به عبارت مشهور کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا (همه روزها عاشورا و همه زمین‌ها کربلاست) منش، بینش و گرایش حسینی را از ملزومات زندگی حسینی برشمرد.

وی با اشاره به پیام توحیدی و الهی بلای کرونا این امتحان الهی را دارای پیام برای بشریت دانست و اشاره کرد که اگر بشر متوجه این پیام الهی شود یقیناً خداوند این بلا را از روی زمین بر خواهد چید.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، توصیه‌های مکرر به فاصله‌های اجتماعی و دوری از تماس‌ها با بشریت را دارای پیام الهی دانست و گفت: با شنیدن توصیه‌هایی همچون دست کشیدن از جلوه‌های دنیا و قطع ارتباط نزدیک با دیگران، خداوند می‌خواهد این پیام را به بشر ابلاغ کند که با قرب الهی و توجه به معنویت و زندگی دینی که خداوند در آن موضوعیت دارد، موجب رشد و کمال ایمان و قلوب شویم.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: عزاداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق محرم امام حسین سخنران معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق کشتی نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان